FAQ

Norwegian flag

Ofte stilte spørsmål

Gjennom mange års erfaring har vi bygget opp en omfattende kandidatportefølje spesialisert mot bilbransjen. Vi kobler rett person til rett jobb, og gjør det enkelt og fleksibelt for våre samarbeidspartnere å løse sine rekrutteringsutfordringer.

WiiSDA skaffer teknisk personell for reparasjon og vedlikehold av personbiler, motorsykler, buss, lastebiler, skinnegående materiell, industri- og landbruksmaskiner. Mekaniker, Tekniker, Master Tekniker, Elektromekaniker, Oppretter, Smart Repair Lakkerer, Klargjører (PDI)

Integritet, kvalitet og medmenneskelighet ligger til grunn for hvordan vi tiltrekker oss de dyktigste og mest motiverte fagarbeiderne i bilbransjen. Lønnsomhet – Vi forstår viktigheten av god kvalitet og høy produktivitet Enkelt – Annonser, CV-er og intervju er en tidstyv for deg, ikke for oss. Kvalitet – Vi godkjenner kun de best kvalifiserte kandidatene Praktisk – Vi ordner alt, fra visum til ankomst og oppstart. Trygghet – Vårt gode rykte og referanser er en ekstra trygghet for deg.

WiiSDA er familieeid og driftet, og ble i 2008 det første og eneste rekrutteringsselskapet som utelukkende spesialiserte seg innen bilindustrien i Norge.

På WiiSDAs portal kan du - når det passer deg – kikke på alle våre godkjente kandidater, booke intervju og be om å få CV-er rett til din innboks. Om du ikke finner det du søker etter, kan du enkelt og kostnadsfritt registrere et nytt behov eller opprette en ny stillingsutlysning.

WiiSDA håndterer hele prosessen for deg. Først gjennom stillingsutlysning, jobbintervju, teknisk intervju og referansesjekk. Deretter organiserer vi arbeids- og oppholdstillatelser, ankomstplanlegging og bolig. WiiSDA møter alle sine ansatte på flyplassen ved ankomst, og bistår med alle praktiske gjøremål. I sum gjør dette rekrutteringsprosessen mest mulig sømløs både for den ansatte og verkstedet.